Om

Om Rose Marie Tillisch


Rose Marie TillischJeg er fortæller, forfatter og præst.

For mange år siden gik det op for mig at de fortællinger jeg hørte, forvandlede mit liv. En god historie om andre mennesker og hvad de havde gjort eller ikke havde gjort, kunne få mig til at ændre kurs.

Fortællingerne kunne være om historiske personer eller kunne være historier der var fundet på. Bare de var gode ville jeg gerne lytte til dem. Jeg har nu en samling fortællinger at øse af.

Nogle handler om mennesker der har levet, som har haft betydning for det liv vi lever nu. Nogle af dem kender vi ikke til længere. Så fortjener de at blive gravet frem og fortalt om.

Andre kender vi og kan ikke høre nok om. De kan alle inspirere til, hvordan vi kommer videre fra hvor vi står nu.

Andre fortællinger handler mere om de indre forvandlinger vi oplever mens vi lever, men som ikke er håndgribelige. Derfor fortæller vi om dem i myter og eventyr. De berører vores hjerter, bevæger.

2015-07-20 14.20.09Jeg tror vi har brug for begge slags fortællinger. De virkelige og de fantastiske.

Ellers kan jeg fortælle om mig selv at jeg kan lide at møde mennesker, at arbejde i haven, at vi holder bier, har to katte og tit har besøg af vores børnebørn. Og at jeg kan lide at rejse rundt i landet, når jeg har fri fra mit arbejde for at fortælle og holde foredrag.

Priserne på foredragene/fortællingerne ligger på mellem 3.000 og 4.500 Dkr. plus transport. Jeg fortæller og holder foredrag på dansk, svensk og engelsk.